Loader
Information Lokaler
15592
page-template-default,page,page-id-15592,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16454

Information till dig som är lokalhyresgäst

Vi är glada över att ha Er som hyresgäst och strävar alltid efter att ge Er bästa service!

Ni är vår kund som alltid står i fokus. Vi hoppas att Ni ska finna matnyttig information kring Er lokal här.
Ni kan bl.a. ladda ner blanketter och hitta information.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET COVID-19

 

Dahlqvists Fastighetsförvaltning följer kontinuerligt den information som kommer från Folkhälsomyndigheten och följer deras rekommendationer.

 

 

Felanmälan

Vi ber er att om möjligt undvika alla felanmälningar utöver akuta ärenden (exempelvis stora vattenläckor, om någon fastnat i en hiss eller andra fel som måste åtgärdas omedelbart för att skydda personer eller fastighet). Detta för att minimera risken för smittspridning.

 

Förutsättning för att våra fastighetsskötare och anlitade entreprenörer skall kunna åtgärda en felanmälan krävs följande:

  • Inga symptom (även om ringa) eller bekräftad covid-19. Kontrollfråga vid felanmälan kan ske.
  • Hålla alltid två meters avstånd till vår personal och när vi gör arbete i ett rum vill vi att ni så långt det är möjligt ser till att ingen annan vistas i rummet.

 

Efterlevs inte ovanstående krav avbryter vi besöket.

 

Övrigt

Andra förhållningsregler kan gälla vid entreprenader och renoveringar som i dagsläget kommer fortgå enligt tidigare plan.

 

Besök på vårt kontor får endast ske efter tidsbokning.

 

Felanmälan gör du dygnet runt genom att fylla i separat formulär, som du hittar här >>

Förändrade lokalbehov?

Har Ni förändrade behov?

Har Ni vuxit ur Er befintliga lokal och söker något större? Eller har Ni kanske behov av mindre yta efter en effektivisering? Vår målsättning är att försöka hjälpa Er till rätta och Ni är alltid välkomna att kontakta oss för en vidare diskussion.