Loader
BOSTÄDER
15600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15600,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16454

Vi uppdaterar sidan löpande och objekten presenteras här tills dess att hyreskontrakt är undertecknat. Då det ofta är många sökanden ber vi dig att respektera att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla sökanden. Vi kontaktar dig om du blir erbjuden en visning. Har du inte fått någon återkoppling från oss inom ca tre veckor har vi tyvärr inte kunnat tillgodose din ansökan den här gången. Du är då välkommen att söka igen nästa gång en intressant lägenhet finns på vår hemsida.

 

Observera att vi inte kan ta emot ansökningar per telefon. Dahlqvists Fastighetsförvaltning har således ingen generell bostadskö utan vi ber dig att själv bevaka och anmäla dig till de objekt som du är intresserad av. Klicka på Ansökan under den aktuella lägenheten och fyll i samtliga uppgifter.